365 dage på et øjeblik

Billeder i aldrig så // #notsoinstaworthy

Det her det er så lidt instaværdigt og bloggeragtigt som det overhovedet kan blive. Men det er ægte. Det er mig. Og vi har dem nok allesammen. De der øjeblikke foran kameraet. Det er bare sjældent de kommer længere end dertil. Men hvorfor egentlig? De er jo skide sjove, og så er vi altså heller ikke mere perfekte, vel?

Her får i et par gyldne øjeblikke fra gemmerne…
img_9816img_9655img_0902img_0556 img_7576
Hahaha. Tjek lige hvordan vores grimasser matcher her ^

img_6530 img_0787

…Og må i så have en fabelagtig fredag. Det er helt underligt, fordi jeg har haft fri både igår og onsdag, så har det mere som om det er søndag end fredag, haha. Men kun en positiv overraskelse jo. Der er i hvert fald købt ind til #fredagsmad og fundet film i fjerneren. LIGE efter bogen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

365 dage på et øjeblik