På fødselsdagstur med bambi og Henri

Jeg har ikke glemt jer…

Jeg har flere gange forsøgt at få sat mig til tasterne de sidste par dage, men det er som om det ikke helt lykkes mig at få ord ud. Jeg har ellers rigeligt med ideer, så det er bestemt ikke inspirationen der halter. Det er måden hvorpå ord ellers plejer at flyde så nemt for mig. Jeg føler slet ikke jeg kan få ting sagt for tiden.

Derfor er det nok meget naturligt, at jeg er gået lidt i feriestemning. Måske er det bare helt ærligt fordi, jeg ikke er inspireret til at skrive. For mig er det nødvendigt at emnerne “rammer” mig netop på det tidspunkt de skal skrives, ellers bliver det bare ikke rigtigt godt. Og derfor har jeg f.eks. heller aldrig blogget af tvang eller nød – altid kun af lyst. Og sådan bliver det ved.

img_2060

Så nu vil jeg lade vær med at bonge mig selv mere oven i hovedet over det manglende aktivitet på domænet. Holde ferie med dem og det jeg kender og elsker – og mon ikke jeg så, LIGE om lidt når jeg skifter Skanderborg ud med Djælveøen, får lyst til at skrive og dele. Jeg ved i hvert fald, at der nok skal passerer et par store tanker og følelser forbi mig i den forbindelse, og det plejer jo at være et godt udgangspunkt for mine skriverier.
Måske ses vi inden – hvis den store inspiration fanger mig og jeg simpelthen ikke kan lade vær. Ellers ses vi ubetinget på den anden side. Jeg har allerede alt for mange følelser omkring det forestående eventyr, og måske, måske ikke, er det det jeg har lidt svært ved at sætte i kasser? Jeg ved i hvert fald én ting. Jeg kommer til at fortryde, hvis jeg ikke får holdt lidt ekstra om ham der, min yndlings. Og på den måde kommer en pause herfra slet ikke ubelejligt.

Må i have en dejlig sommer. Vi skrives ved, sikkert før jeg selv ved af det… ❤️

Ps. Jeg skylder stadig en video fra min fødselsdag. Den er i klipperummet og på trapperne inden længe. Se selv. Jeg kan jo alligevel ikke holde mig helt væk!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På fødselsdagstur med bambi og Henri