Farvel til Jylland, hverdagskæresteri og familie-rundt-om-hjørnet

Wifi kode, hvad er det? // Første dag i #mitkøbenhavnerliv

img_2426 img_2427 img_2428

img_0002

“Internet Bedste.” (som forklaring til ovenstående titel)
“Nåerh, jamen der bruger jeg jo bare den her ledning” siger hun og viser mig hendes gamle internetkabel.

Godt så. 6 måneder i hovedstaden og ingen wifi – det skal blive løgn.
I går aftes i mit lettere overvældet sind, skyndte jeg mig at bestille en adapter, så jeg da, nå denne ankom, kunne bruge kablet til min egen computer. Jeg skulle jo gerne både kunne skype og netflixe. Men så indviede min kæreste mig i routerens eksistens (og ikke mindst funktion)…

150 kr og en temmelig langsommelig proces af glemte passwords, kø-opkald og en smule kvinder-duer-ikke-til-den-slags-edb frustration udgives dette indlæg nu med glimrende fungerende wifi. Yes man!

Er du stolt af mig nu skat? 

Når, men som min gymnasieveninde engang sagde om en instagram-caption der mindede lidt om titlen her bare med en selfiestang i fokus, kunne det jo være titlen på en senmoderne børnebog. Og det er jo ikke, hvad jeg har tænkt mig at skrive. Endnu forståes.

Det var jo min første dag i mit nye københavnerliv det skulle handle om. Og sikke en dag ❤️

10 km. overstået på løbeben rundt i mit fine nye hood. En hurtig portion morgenmad efterfulgt af en cykeltur indtil byen for at mødes med min kære kusine (læs hendes gæsteindlæg om Indien her hvis det lyster) over en virkelig lækker frokost på hendes arbejde (Café La Esquina). Et sted jeg bestemt kan anbefale, om ikke andet er det i hvert fald ikke sidste gang jeg har fået gedeost-sandwich der !!

Afsluttet med en tur ind forbi elgiganten for at købe en router med hjem, og selvfølgelig cykelturen retur har jeg vidst fået nok luft, motion og indtryk for i dag. Og mon ikke i morgen kun bliver endnu bedre, når min praktik i Søllerød starter. Men det ville nu heller ikke gøre noget, hvis jeg kunne sove både hurtigt og godt de næste par dage, det er trods alt der, omvæltningen (lige nu) føles størst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til Jylland, hverdagskæresteri og familie-rundt-om-hjørnet