Kolde fødder

Mit livs sværeste beslutning – Jeg vender hjem!

Det virker måske åbenlyst. At jeg selvfølgelig skal hjem om lidt, når januar løbet ud og mit semester slutter – og min praktiktid dermed ligeså.

Men så selvfølgeligt var det ikke. Overhovedet!

Jeg fik et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til. Og det gjorde jeg så alligevel.

Vejen dertil var lang og fyldt med både tårer og frustrationer. Jeg har aldrig i mit liv været så i tvivl om noget overhovedet, og jeg skiftede mening hver dag i flere uger… Jeg var på alle måder klar til at fortsætte ved Venstre, måske på sigt mod en fremtid, men for nu i hvert fald mod en hverdag jeg ikke bare var glad for, nærmere lykkelig ved. Men jeg var bare aldrig helt klar til at forlade Jylland. For good. Indså jeg.

Og mens beslutningen kun var kortvarigt truffet, fik jeg en mail fra studieservice om, at der ikke ville være plads til at flytte mig fra studiet i Århus til studiet i København. Og der er jeg altså skæbnesvanger nok til at tro, at det var netop meningen med det hele. At jeg skal hjem til Jylland igen. Nogen tog den endelige beslutning for mig. Og for pokker hvor var det rart.

fullsizeoutput_5611

Det bliver helt sikkert ikke det samme ‘jeg’, der vender hjem, som rejste ud. Om noget har semestret rykket mig. I alle retninger. Men heldigvis, på alle måder, tættere på mig selv, og det menneske jeg skal være. Eller blive.

Jeg har fået så meget ros, at jeg kunne revne af stolthed. Jeg har lært så meget, som jeg ikke troede muligt. Og jeg har mødt så mange mennesker, der har givet mig sparring, læring og glæde på deres vej. At være praktikant ved Venstres Landsorganisation og ikke mindst at flytte (mere eller mindre) alene til København, har været en KÆMPE oplevelse både personligt og professionelt – og jeg tager det hele med mig hjem. Oplevelserne, følelserne, bekendtskaberne og lærdommene. Og forhåbentlig bliver det aldrig et helt farvel. Et på gensyn. Måske til København, men helt sikkert til Venstre.

Men for nu skal jeg hjem.

Hjem til mit Skanderborg-hjem, mit studie, min familie, mine venner og alt det andet, der får mig til at føle mig tryg og glad i Jylland. Og så skal jeg finde nogle nye udfordringer. Lidt af de professionelle, men også nogle flere af de personlige.

For det har semestret trods alt lært mig. At modsat alt jeg troede, så er jeg langt fra færdig med at teste og udforske mig selv, mine grænser og mine drømme!… Og gudskelov for det i virkeligheden. Lad det aldrig blive anderledes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kolde fødder