Mit livs sværeste beslutning - Jeg vender hjem!

Når én dør lukkes åbnes en ny


a7d4b62f-2b5b-4f08-8843-b6a0dfa7050b

Og således kunne jeg i dag åbne døren til min nye arbejdsplads! 

Jeg skulle ikke nå at ryste særligt mange bekymrede tanker af mig, om denne beslutning, inden en ny chance bød sig. Inden usikkerheden om at flytte tilbage ændrede sig til forventningens glæde.

Fakrisk var det nærmere en beslutning om at åbne mine muligheder. Jeg søgte det mest spændende studiejob i en af de mest dynamiske og kreative virksomheder jeg længe har set, inden jeg havde fået/taget et valg om, hvad jeg skulle efter endt praktik. Med tanken om, at jeg på den måde åbnede mulighederne op for mig selv, og med dét måske ville have nemmere ved at tage et valg.

Valget blev som bekendt taget for mig. Og det var derfor kun med endnu større glæde, at jeg i dag kunne underskrive kontrakten til mit nye arbejde. En stilling som HR studentermedhjælper hos mediebureauet Creuna Aarhus. Hold op jeg glæder mig!

54c2b0ff-3ee0-4399-b6f3-5377e2d9259c

Jeg er SÅ klar til at vende hjem til Østjylland. Selvom det stadig bliver med mere end almindeligt triste miner, jeg forlader alt i hovedstaden, så glæder jeg mig til at komme videre og komme igang. Med studie, studiejob, madklub og alskens andre arrangementer med dem jeg virkelig har savnet. Jeg føler mig simpelthen så røv priviligeret – over alt hvad der foregår i mit liv for tiden!

Som Hella Joof ville have sagt det, er det her simpelthen oplevelser, chancer og øjeblikke LIGE til kaminhylden.

Nu vil jeg holde juleferie. Anders Samuelsen sørgede med sit og LA’s ja for, at det kan blive uden de største valg-bekymringer. Jeg skal holde fri, lade op og skrive praktikrapport, så jeg til januar er helt klar til både goddag og farvel. Men først, lidt fødselsdagsfejring af søster. Og så skal jeg lige en tur til gymnasiereunion i aften. Snaps og sild må gøre det op for champagne og fejringsmad i denne omgang. Det gør det heldigvis også glimrende. Indtil videre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit livs sværeste beslutning - Jeg vender hjem!