Midnatstanker: En ængstelig, lykkelig jul

2017’s mest populære indlæg

2017 går på hæld, og jeg har som altid forberedt lidt “se-tilbage-indlæg”. Vi starter med den overskuelige. Nemlig mine 10 mest populære indlæg i 2017. Der hjælper statistikker jo unægtelig godt til, det er straks værre med de store tanker jeg selv skal tænke og formulere, om året der gik. Men de kommer. Måske endda i en lille 1-år-efter-video.

Men her får i altså 2017’s mest populære indlæg, begyndende fra nummer 10. Enjoy.

10. Min kæreste har ordet // endnu 5 sjove facts om mig

Generelt har min kæreste floreret mere på bloggen i år, end han nok har gjort nogensinde, og i læsere var helt vilde med det. Især da jeg lokkede ham til at komme med et par facts om mig. Det kan være jeg skal gøre det igen snart. I hvert fald sneg dette indlæg sig ind på en 10. plads over det mest læste indlæg i 2017

9. Tag med mig til Landskonference // Vlog

2017 blev ligeledes året, hvor bloggen også kom til at indeholde en del video. Den første af slagsen, var en video fra Venstres Ungdoms traditionsrige landskonference, som sneg sig op som mit 9. mest læste indlæg. Jeg skal faktisk afsted om en uge igen, og tænker at filme endnu engang. Mon det vil have interesse?

8. Alle de tårer jeg har grædt på forhånd

Jeg tog som bekendt en stor beslutning om at søge praktik i Hovedstaden, hvilket krævede mange store tudeture og bange anelser inden. Som bekendt endte det jo rigtig lykkeligt, hvilket man kan læse meget mere om her. Indlægget her betød desuden en hulens masse søde invitationer til kaffe, øl og selskab i København, og jeg følte mig meget meget elsket.

7. Kærlighed og antidepressiv

Mit 7. mest læste indlæg, er velnok også det indlæg der har været længst undervejs. Jeg kan ikke sige nok gange, hvor vigtigt indlægget var for mig, og hvor stort det var at kunne dele. Også selvom det ikke siden blev til flere og nok heller ikke senere vil. For alle andre end bloggeren selv herhjemme er det en stor sag at være til offentlig skue på domænet. Og det respekterer jeg selvfølgelig!

6. JEG HAR FÅET PRAKTIKPLADS

Den velnok største begivenhed i 2017 har været mit praktikophold, og i slutningen af februar kunne jeg afsløre, hvor jeg havde underskrevet praktikkontrakt.

5. Vi lyttes ved – Jeg gæster radioen!

Ikke nok med en masse video-materiale, så kunne jeg også for første gang få en snert af teenagedrømmen opfyldt, da jeg i efteråret gæstede Barometeret på p3 som en del af ungdomspanelet. Det var I ret vilde med at læse om, men mon I også lyttede med?

4. Farvel til Jylland, hverdagskæreste og familie-rundt-om-hjørnet

Efter en lang sommerferiepause, var jeg endelig klar til at vende tilbage til bloggen. Det gjorde jeg samme dag, som jeg flyttede til København for at påbegynde ovenstående praktik. Det var en vild dag, og jeg kan stadig få lidt tårer i øjnene af at genlæse indlægget. Det bliver heldigvis også ret vildt at vende tilbage i starten af 2018.

3. Mit livs sværeste beslutning – Jeg vender hjem

Selvom det at vende hjem jo faktisk ikke var en selvfølge. Jeg var en del fraværende i det sene efterår her på bloggen. Fordi jeg havde nogle MEGET store tanke at finde hoved og hale i ude i virkeligheden. I sidste ende blev beslutningen dog taget for mig. Og nu kan jeg helhjertet sige, at jeg virkelig glæder mig.

2. Min kæreste har ordet // 8 sjove facts om mig

På dagen hvor jeg blev præsenteret på Looklab‘s sociale medier, havde jeg lokket min kæreste til at agere introducer. Det blev i form af 8 sjove facts om mig fra ham. Så bliver det vidst ikke mere ærligt, og det må man sige, at i var vilde med. Indlægget sniger sig derfor ind på en 2. plads i årets mest læste.

1. Kvote 2 guide #4 – Tips til at skrive en ansøgning + se eksempel på en ansøgning

Årets mest læste indlæg er en del af min føljeton om at skrive kvote 2 ansøgning. Du kan se dem alle her. Og med god grund er de godt læste. Det er svært. Og man sidder der og har brug for at læse et eksempel på, hvad pokker det er man skal skrive. I know i did, og derfor var det selvfølgelig oplagt for mig, at dele min proces med jer, der selv stod i kvote 2-møllen. Mon der er nogen af jer der står over for det i år?

Husk og følg med på bloggens facebookside, eller brug bloggers delights følgefunktion her.

2 kommentarer

 • Facts-indlæg er altid åndssvagt underholdende – ved ikke engang hvorfor, men dem springer jeg aldrig over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Lund

   Du har virkelig ret. Det er altid top sjovt at læse random facts, og jeg må nok også indrømme, at jeg altid læser dem. Kan være der skal lidt flere frem her på bloggen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midnatstanker: En ængstelig, lykkelig jul