Midnatstanker: Verdens sværeste tidsstørrelse

Første dag i et nyt kapitel

Første dag på Creuna - Velkomst-blomster
Midt i det der ligner en krigszone står nu en flot buket og pryder roddet.
En “velkommen-til-buket” fra min nye virkelig fine arbejdsplads.

Jeg stod af toget i Aarhus, for første gang i et halvt år, sammen med alle de andre morgen-pendlere. Her tog jeg hurtigt halstørklædet rundt om håret, så de store snefnug ikke skulle ødelægge volumen. Herfra var der med Noah i ørene kun en lille tur ‘over byen’, før jeg stod ansigt til ansigt med nye kolleger, arbejdsopgaver og lokaler.

Jeg fik ikke sagt halvdelen af det, jeg havde tænkt, da jeg lidt efter fik chancen for at præsentere mig på morgendagens briefing. Men det skal jeg nu nok få lejlighed til, når vi ses igen på fredag. Til kick-off, teambuilding og fredagsbar. Eller til vinsmagning i næste uge efter endnu en arbejdsdag. Der er så mange sociale aktiviteter, at jeg allerede er lidt forpustet, men også glad ved ideen om at kunne komme hurtigt fra start. Hurtigt ind på livet af hinanden – og ikke mindst på virksomheden.

Selvom min nye chef måtte forlade mig næsten lige så hurtigt som jeg var kommet, til fordel for en hjemkaldt syg datter, var jeg ved rigtigt godt mod, da jeg så småt satte mig ved tasterne for at koble tanker, kalendre, mails og systemer op på hinanden. Hvordan er det nu liiige?…

Og ved 14-tiden kunne jeg så trisse hjem. En arbejdscomputer, en buket blomster (og i øvrigt en firma-gin, hvor sejt er det lige?) og et stort smil på læben rigere.
Jeg er SÅ klar til mit nye kapitel. Også selvom der er mange dages arbejde foran mig herhjemme med at få “faldet til” i skabe og skuffer igen, og med at få styr på alt muligt praktisk flytnings-halløj. Men så er det jo godt, at jeg er en inkarneret redebygger. Jeg elsker at ordne og systematisere. Og nu vil jeg så altså forsætte netop samme.

God aften til jer! 😍

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midnatstanker: Verdens sværeste tidsstørrelse