Det sidste Venstre-blå punktum

Vinterhverdagsstøvlen // Billige chelsea boots i ægte læder

Billige chelsea boots i ægte læder Billige chelsea boots i ægte læder
Billige chelsea boots i ægte læder, disse er fra lavprisdyrehandel.dk

Det er lørdag, og det første der står på min to-do er 9 km løb. Det bliver det nok ikke til. Men til gengæld er der boller i ovnen, og kort efter middag står den på frokost hos svigermor. Det bliver måske til en hurtig 5’er istedet. Måske. Og det øver jeg mig i at være glad for. At planer kan ændres og løbeplaner derfor må tilpasses. Og jeg øver mig i, at det aldrig nogensinde skal være en besættelse eller en nagende dårlig samvittighed.

Det næste på min to-do er, at tippe jer om disse fine billige chelsea boots i ægte læder. Og dét har jeg til gengæld tænkt mig at holde ved.

Jeg har tilbage fra min unge dage som rytter altid været glad for de korte ridestøvler, også kaldet Jodphur støvlen. Og siden det blev moderne, også uden for ridebanen i form af chealse boot støvlen, har jeg stort set altid haft en variant stående. Men det er en erfaring, der kan bruges, det der med ridestøvlerne. For de to støvlers udformning er nær identisk. Forskellen er navnet… og prisen. Skal du have et par chelsea støvler i læder kommer du nemt op omkring de 1000 kr. hvorimod ridestøvlerne sjældent runder de 500 kr.

Ridestøvler > Chelsea Boots

Mit tip er derfor at kigge på ridestøvler, når i leder efter chelsea boots. Støvlerne ovenfor har jeg givet sølle 280 kr. for på lavprisdyrehandel.dk – Og jeg har faktisk nærmest boet i dem lige siden. Bortset lige fra outfittet her, selvfølgelig.

horze.dk har også en hel del fine og billige. Du kan finde oversigten her. Der er både modeller med for, med gummi og med mønster. Hvis man altså er ligeglad med, at der står Horze på siden. Det gør der til gengæld ikke på dem jeg har købt.

Lørdagstip hermed givet videre. Må i få en herlig weekend ❤️
Måske skal den bruges på at komme videre med din kvote 2 ansøgning? I så fald tag lige et kig forbi her.

 

// Husk og følg med på min facebookside her for opdateringer i dit feed. Og på min instagram her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sidste Venstre-blå punktum