Vinterhverdagsstøvlen // Billige chelsea boots i ægte læder

En ny (forbandet) farvel-rutine

img_4659

I starten var det ham, der blev stående. Ham der vinkede farvel som var det ens mindste afkom, der skulle på skoleudflugt. Senere fulgtes vi. Delte togturen og pølsehornene og propperne i ørene under Storebælt. Og skiltes et sted på Nørreport, hvor S-tog blev til metro.

Men nu er det min tur. Mig til at være hønemoren på perronen, med en tårer i øjenkrogen og en madpakke i hånden. Mig der sender afsted, og ser til. Ser til at hverdagen fortsætter, hvor jeg slap den i fredags, det øjeblik han trådte ind ad døren. Gid man kunne gøre den slags om og om igen. Øjeblikket, hvor døren går op, og kærligheden fylder rummet. Gid man kunne gemme luftkys og dsb-toner langt væk. Gid det nu ikke var min tjans at stå standhaftigt tilbage på perronen, og dernæst gå de tunge skridt hjem selv. Gid det ikke blot var første gang, men også den sidste. Gid vi ikke skulle vænne os til én til af de forbandede farvel-rutiner, men bare kunne sige et aller sidste goddag.

Jeg spekulerer engang imellem på, om det var nemmere, hvis der ligeledes kun var ét farvel. Hvis vi først sagde goddag i den anden ende, når det hele var ovre. Jeg tror det ikke. Tror heldigvis, at goddag opvejer farvel. Og så skal det selvfølgelig nok gå. Det gør det altid… Og nu går jeg. Væk fra stationen og de tårer der landede på perronen. Dem beslutter jeg mig for at efterlade på vejen, og ikke slæbe med hjem. Hjem til hverdag, lektier og eftermiddagskaffe. Sådan er rutinen nemlig nu. En ny af slagsen. Hverdagen starter søndag kl 16, når toget triller fra perronen. Hverdagen starter, så snart jeg bliver alene! Og det skal nok gå. Det gør det altid!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterhverdagsstøvlen // Billige chelsea boots i ægte læder