Internationalt overskud og liberale solstråler // Med IFLRY i Ghana

11 ting jeg skal den kommende tid

Den kommende tid skal jeg:

Jeg har som nævnt mange gange før en hel masse stående i min kalender. Både lidt af de kedelige, men heldigvis også af de bedre. Den næste tid skal jeg b.la:

 1. Fortælle nye kommunikationsstuderende om praktik. Hvad var godt, hvad var skidt og hvad ville jeg selv have gjort anderledes?
 2. Holde oplæg om min tur til Ghana med IFRLY i starten af måneden. Det bliver så hjemligt som det kan blive i VU Skanderborg, og jeg glæder mig faktisk ret meget.
 3. Få mig en snak med en kostvejleder. For to uger siden fik jeg en snak med en fysioterapeut om træning og træningsprogram, hvilket virkelig har hjulpet mig i en god retning. Ligeledes håber jeg kostvejlederen kan hjælpe mig lidt på vej. Det skal ikke være fanatisk og ikke noget strengt program. Men et par gode måltidsideer og lidt større forståelse håber jeg at tage med derfra.
 4. Finde mig en ny cykel. Det er forår, og selvom jeg cykler hver dag året rundt til toget, så kalder den slags altså på en ny og forbedret cykel. Den nuværende er så godt som flad og efterhånden godt rusten.
 5. Gøre vores mikroovn rent. Jeg skulle smelte noget smør forleden. Og det kan man altså se på alle flader. Haha
 6. Holde påskeferie fra studiet – og tage til både den alkoholrige og den mere familierige påskefrokost. Og så skal jeg arbejde lidt inden påskedagene. Jeg håber at kunne nyde et par afslappende helligdage bagefter, men overvejer også at lægge en plan B. Jeg er jo faktisk ikke særlig vild, med det der med at bo alene, og jeg er lidt bange for det godt kan få bagslag sådan at have flere dage alene uden planer overhovedet…
 7. Tage til endnu en madklub. Det er simpelthen verdens bedste idé. Vi mødes ca. hver 2-3 uge, og der er intet krav eller pres, bare hygge, tøsesnak og oftest lidt vin på programmet.
 8. Afholde forårskursus for 120-ish VU’ere. Jeg læste forleden i en personlighedstest, at min personlighedstype ofte arbejder med HR, bliver politiker eller eventplanlægger. Og det er jo på alle måde virkelig sigende. Måske derfor elsker jeg at planlægge og organisere – men også at afholde store kurser og arrangementer. Især med verdens bedste VU’ere på deltagerlisten.
 9. På tur til Myanmar. Som nævnt her, har jeg fået en rigtig spændende mulighed for at tage til Myanmar på et udviklingsprojekt. Og selvom jeg stadig ikke har ret meget information om turen, så glæder jeg mig virkelig.
 10. Se Livgardens årgangsparade – og forhåbentlig mødes med den søde Laura, som jeg mødte i Ghana, samme weekend. Hun er i København for at besøge nogle venner fra sit studieophold i Danmark, og jeg skal mod København som sagt for at se Livgardens årgangsparade. Begge dele bliver storslået er jeg sikker på.
 11. Til endnu en omgang kampagnelederkursus ved Venstre. Jeg var med i sidste omgang et års tid inden kommunal- og regionalvalget. Men denne gang er det med folketingsvalget i fokus. Som altid er det en fornøjelse, og som altid elsker jeg alt, hvad der bare så meget som lugter af planlægning, organisering og ikke mindst – VALGKAMP!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Internationalt overskud og liberale solstråler // Med IFLRY i Ghana