11 ting jeg skal den kommende tid

Gardere på hjernen

Garder af perler, Krea by Anja TakacsHæklet garder, fasters pindDet fylder ikke kun alle mine tanker. Det der garderliv. Det fylder efterhånden også en del i vores lille hjem. Lidt fordi jeg synes det er hyggeligt at fylde hjemmet med ting, der kan minde mig om min kæreste, mens han selv er ude og stå vagt. Og lidt fordi jeg simpelthen synes gardere er et noget så sødt motiv.

Og således har jeg altså produceret gardere den seneste tid. Én af bomuldsgarn, og én af perler. Og jeg er helt vilde med begge! Sidstnævnte har allerede en bror i støbeskeen.
Ej men prøv lige og se hvor fint det er, med en garder der holder øje ved husvæggen – og en til at passe på mig om natten. Det er næsten som om jeg ikke er alene jo 😉

Garder af perler

Garder af perler, Krea by Anja TakacsGarder af perler, Krea by Anja TakacsGarder af perler, Krea by Anja Takacs
Garderen af perler er lavet efter opskrift fra Anja Takacs opskrift – find den her

Jeg er igang med at lave dén med skillerhuset også – og så tror jeg, at jeg skal lave én med et lille flag til sommerens fødselsdage. Og så skal den perle-flagranke jeg har liggende vidst i samme omgang lige færdiggøres.

Hæklet garder

Hæklet garder, fasters pindHæklet garder, fasters pindDen hæklede opskrift er lavet ud fra Fasters Pinds opskrift – Du kan få fingrene i den ved at skrive til facebooksiden her

Oprindeligt var den egentlig med rød uniform og bjørnehue, men da jeg synes min kæreste skulle have den til blå fest sidste weekend gav de god mening at lave den med den uniform han skulle have på dén dag. I virkeligheden har de nærmest aldrig den røde uniform på, men det er selvfølgelig en mindre detalje.

Garder, Kay Bojesen
Og så lige én til. I gave fra svigermor, da min kæreste som sagt officielt blev udnævnt garder forleden, og for første gang kunne iklæde sig uniformen. Det er vidst ikke for meget at sige, at jeg har gardere på hjernen. Både de levende, de kreative og dem af træ ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 ting jeg skal den kommende tid