Facts: Fem søvnløse facts om mig fra oppe over skyerne

Hverdag: Og så gik tiden…

Og det er helt okay. Jeg ved nemlig af erfaring, at pludselig en dag vågner jeg op med kriblen i fingrene, og ord på hjertet. Og så skal det nok gå igen. Sådan som det plejer.

Engang imellem i disse stille tider overvejer jeg selvfølgelig, om mit fine lille univers her skal lukkes. Men på en eller anden måde, finder jeg altid tilbage til, at det er en del af mig. Det er en del af mig at dele, men aller mest at skrive. Og når det pludselig vender tilbage til mig, er det nok også med det udgangspunkt. Jeg har gjort det i 7 år. Og jeg kan bare ikke kan forestille mig aldrig nogensinde at skulle gøre det igen.

Så sådan er det. Og som med alt andet går det op og ned. Heldigvis. For det betyder vidst bare, at det er virkeligt, og lige så levende som jeg.

Og så gik tiden…

 • Med at sejle rundt i Københavns kanaler med min kærlighed og med hende, der vandt mit hjerte på et øjeblik blandt Ghanesisk dans og internationale diskussioner.
 • Med at blive overvældet på den kulturelle front. Lidt pga. selve stykket, men mest pga. Aarhus Teaters vandvittige udsmykning.
 • Med at fejre fødselsdag for den ene af min håndfuld af søskende. Helt i hendes ånd var det med sushi på menuen og den helt afslappede familiefejring herefter.
 • Med at se Eurovision, og for første gang i mange mange år falde i søvn inden pointafgivningen var afsluttet. Shame on me.
 • Med at bytte fin-og-moderne ud med chaiselong-og-slængesofa-udgaven. Filmaftener herhjemme har virkelig fået et nyk op.
 • Med at overgive mig til det alternative, og bruge timer på briksen med Kranio Sakral på programmet. Jeg har bidt tænder om natten hele mit liv, men noget er begyndt at forbedres.
 • Med at se royalt bryllup. Hele dagen. Og øjeblikke efter med samme fornøjelse se Royal Run. Hele dagen. Det var i sandhed en god royal weekend.
 • Med at grille. Både på engangsmåden og på den hurtige gas-version. Begge dele kan noget ganske særligt.
 • Med at suite op til konfirmation, og tage min mindste yndlingsmand med ud for at hente min yndlingsfyr. Bror på passagersædet og min kæreste på førersædet. Helt ærligt, lige der var jeg rent ud sagt ret lykkelig. Og da min kæreste senere gav en dans til ‘Perfect’ var jeg lige ved at revne af kærlighed.
 • Med at vælte rundt på en cykel-taxa, der på sigt skal fragte ældre plejehjemsbeboere rundt i byen. Der skal af gode grunde nok lige et par træningsture mere til, før jeg tør invitere Gerda og Keld på tur.
 • Med at trævle mit ellers ret lange strikketøj op. Der var en fejl så øverst oppe at intet andet gav mening. Vi prøver igen til efteråret. Til gengæld har jeg i mellemtiden hæklet et fint strandnet. Mere om det ved lejlighed.
 • Med at drikke aperol i solen. Det er jo essensen af solskin well spent.
 • Med at tude en lørdag aften på badeværelset, semi-beruset på kampagnelederkursus med Venstre, fordi Marys tale til sin mand var sat på som børste-tænder-underholdning. Ej men hallo, kærlighed og kongehuset. Jeg kan ikke tåle det.
 • Med at bage garder-kagemand. Fordi min garder fyldte år. Jeg var næsten helt ærgerlig over, at den ikke var til en børnefødselsdag. Det kunne have givet gode point i bogen, er jeg sikker på.
 • Med at fejre seje kollega-damer, der alle har afleveret speciale eller bachelor, og som lige om lidt er fast at finde på kontoret. Jeg er kun en lille bitte smule misundelig. Damn jeg glæder mig til at være fri for studiebøger.
 • Med at gå Århus’ gader rundt i højt humør med frihed på programmet og regnbuens farver i hånden.
 • Med at påbegynde semesterets afsluttende eksamen, så jeg forhåbentlig ved sommerens slutning, kan starte det 5. Hvor blev tiden lige af?
 • Med at fejre friheden og grundloven på toppen af Danmark.

Opsummeringen er vel bare, at jeg har nydt, levet og hygget. Ligesom forhåbentlig de fleste danskere i denne solskinstid. Må I have en frygtelig dejlig weekend, med solskin og aperol an masse.
Tak fordi I læser med endnu ❤☀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facts: Fem søvnløse facts om mig fra oppe over skyerne