Efterveer, ostemad og en fantastisk spansk tidsfornemmelse // Ugen der gik

Alhambra: En oh so instaværdig turistattraktion

I dag var vi en tur på Alhambra – Spaniens største og nok også mest instaværdige turistattraktion. Egentlig havde vi ikke planlagt noget som helst før vi kom herned. Men da jeg efter den første dag hernede allerede var ved at blive lidt feriekulret, tog min kæreste aktion og fandt et par destinationer, vi kunne strø ud over resten af ferien.

Det der med feriekuller ligner mig ellers ikke. Altså da i hvert fald ikke, når jeg er i udlandet. Her plejer jeg at være garant for max afslapning og et minimum af anstrengelser. Men jævnfør mit indlæg fra forleden er jeg simpelthen ved at være mættet. Mærkeligt skulle man synes, når jeg har brugt det meste af min skoleferie på arbejde, men nuvel. Man har et standpunkt til man tager et nyt, og på denne ferie er jeg åbenbart hende, der gerne vil ud og opleve. Yikes.


Så det var, hvad vi gjorde i dag. Oplevede. Og gik en masse. Og tog billeder af folk, der tog billeder, og sneg os så selv hen og tog lidt af motivet bagefter. Der var SÅ mange flotte kroge, snirkler, blomster, motiver og mosaiker, at mit insta-hjerte flød helt over.


Hvor insta-værdigt kan det så blive, fristes man til at spørge…? Find svaret på instagram. Of course!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterveer, ostemad og en fantastisk spansk tidsfornemmelse // Ugen der gik