Hjemve

Klodser der falder i hak

Der er rigtig mange klodser, der er faldet i hak i mit liv og hjerne de sidste par dage.

I ved, det der, når man efterhånden får fundet sin sti, motivation og energi, og når det hele ligesom bare går op i en højere enhed.

Det tog lige et par uger, sådan at vænne sig til studietimerne (dette semester endda på engelsk), til at være hverdagskærester igen og bare sådan helt generelt til at være dus med hverdagen. Og kan vidst også godt udlede, at min forsvinden herfra har samme årsag. Det famøse overskud har ligesom bare ikke været der.

Men nu tør jeg efterhånden godt sige, at det kører. Og at klodserne passer sammen (igen).

Nogle andre klodser der også er faldet i hak, er praktik-klodserne. Helt bogstaveligt. Jeg har nemlig skrevet kontrakt med LEGOLAND til næste semesters praktik, og det er fuldstændig fremragende fedt. Jeg glæder mig (som altid havde jeg nær sagt) til at bruge hverdagen på mere arbejde end skole, og til at bruge den lige netop der, hvor klodserne altid passer sammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemve