Er du aldrig i tvivl?

Suited op og suited ned – Ugen der gik #4


Suited op i Gestuz-sæt til generalforsamling med VU Skanderborg

Jeg tror, jeg kan konstatere, at I er lige så vilde med kærlighed og de store tanker der følger med, som jeg. I hvert fald var I mange, der læste med i ugens løb – og lige så har flere venner og bekendte givet high-fives, egne erfaringer eller søde kommentarer med på vejen. Og det varmer virkelig. Jeg elsker at mine tankestorme er nogle vi kan dele, og jeg elsker, at det bliver til mere end bare et like på facebook…

Men jeg har også lavet andet end at snakke kærlighed i ugens løb. Faktisk en del, selvom jeg også har brugt meget af tiden på at lade op, og på at være ynkelig.

Suited ned

Jeg har haft nattøj på i flere timer denne uge, end det nok helt er lovligt. Og måske (kun måske) var det derfor, jeg også blev en liiille smule kulret til sidst. Jeg har det altså bare bedst med at stå op om morgenen med et mål og en to-do for dagen der indeholder andet end tøjvask, tandlæge, bureaukratiske mails og andet kedeligt. I hvert fald hvis det strækker sig over ret meget mere end et par dage. Til gengæld er jeg helt på bølgelængde med min yndlingsblogger, Mette Marie, og vælger at frame ugens løb som der, hvor jeg ikke bare sparede energi op til mandags-praktikstart, men også lækkerhed op til i fredags. Ja, det er altså en ting!

Suited op

I fredags kunne jeg derfor iføre mig ovenstående suit og drage til generalforsamling i VU Skanderborg. Også selvom bukserne var lidt (meget) for store, som i måske så på instagram?

Men det er lidt blevet min ting at have jakkesæt på til den anledning, og jeg har glædet mig til at kunne have ovenstående på igen, siden det sidst var tilfældet engang i maj måned. Og så var det jo alligevel en positiv overraskelse.

I morgen er jeg klar til at suite op til første arbejdsdag som praktikant i LEGOLAND Billund, og det bliver til gengæld også lidt af en fest, tænker jeg ✌️

Må i have en dejlig søndag. Med det resultat håndbold-kampen ser ud til at ende med, tænker jeg det bliver med mange glade smil rundt om i de små hjem ❤️🇩🇰

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du aldrig i tvivl?