Blå kjoler, blå skjorter og blå stemmer

LS got me…

IMG_2705IMG_6562IMG_2692IMG_2706IMG_2709IMG_6543 IMG_6559

 Jeg genbrugte til gallamiddag lørdag aften, outfittet fra champagnecruise i forsommeren (her)

VUs landsstævne var en fest. Åbenbart så stor en fest, at jeg simpelthen ikke har forladt sengen siden. Feber og ondt i halsen har holdt mig tilbage. Jeg er såå småt ved at være ovenpå, og det første jeg fandt frem til på computeren var bloggen. Så here goes!

Ovenover ser i et lækkert uddrag af billeder fra weekenden, der som nævnt tidligere, spændte bredt.   Vi fik valgt ny formand, og selvom jeg ikke er bleg for at indrømme, at jeg havde håbet på en anden vinder (Sådan er det i VU, kampe kæmpes bestemt også internt), så er jeg nu sikker på at det nok skal blive fint med en ny formand. Vi fik valgt nye medlemmer til forretningsudvalget og generelt til alverdens andre ledige poster. (Jeg selv indtræder i vores kursusudvalg, hvilket jeg glæder mig meget til!) Statsministeren kom på besøg, samt udenrigsministeren, skatteministeren og lidt andre gode folk. Både til ord af tak, inspiration, uddeling af priser og som konferencier i løbet af lørdag aften. Vi fik danset, festet og sunget. Men jeg synes nu, at Emil Stabil var det mest malplacerede “band” til lige præcis denne forening. Vi danser altså mindst lige så mange og længe til en god DJ og alverdens kendte strofer. But well, that’s just me.

Søndag indtræf og vi behandlede flere resolutioner. Hvis ikke man er inde i politik, er det vel bedst oversat med mærkesager eller en enkeltstående holdning. F.eks. behandlede vi om VU skulle gå ind for juridisk abort til mænd, hvilket med et knebent flertal blev stemt igennem. Jeg tænker at jeg vil hive nogle af de mange resolutionerne frem, i min blogging senere hen.

Og pludselig var den weekend også gået. Sådan går det jo, når man er i godt selskab. Jeg gjorde det gerne igen i morgen, hvis jeg fik tilbuddet, men det er nu nok meget godt at det blot er én gang årligt, så kan jeg også nå at blive rask i mellemtiden…

/ LS er iøvrigt en af mange fancy, interne forkortelser, og står helt simpelt for Landsstævne

1 kommentar

  • […] denne gang kan slippe for den efterfølgende sygdom der ellers plejer at ramme mig. Læs også: LS got me… Hvis du har lyst, kan du følge med på både min snapchat og instagram; katrineiml – […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blå kjoler, blå skjorter og blå stemmer