Min kæreste har ordet // endnu 5 sjove facts om mig

Min redebygger-drøm

husdroemmeHvad er det så for en rede jeg drømmer om?

Jo nu skal du høre. Når jeg sagtner farten forbi ejendomsmæglernes udstilling af alt fra byggeklare grunde til faldefærdige løsninger og store palæer, så ved jeg lige præcis hvad der ville få mig til at stoppe op.

Det er det store grønne areal omkring, der kalder på hesteprust, store maskiner, plads til alle drømmene og måske endda lidt vand der løber på langs.

Det er et sted med kvadratmeter i liga med vores hjerterum. Med plads til de halve og hele familiebesøg, dem der kommer lang vejs fra og låner et værelse og til dem der kommer forbi for at hænge over spisebordet til en kop kaffe og hjemmelavet æblekage. Med æbler fra det æbletræ der smyger sig om sig selv og danner rammen om verdens bedste gemmested og ikke mindst klatretræ.

Det er det sted hvor entréen kan rumme et par mudrede støvler, mens de rene linjer tegner vejen rundt i resten af reden. Hvor der er plads i vindueskarmen til the-drikkeri og i sofaen til falde i søvn til fredagsfilmen.

Det er det sted hvor man kan cykle til det meste, og vigtigst af alt til skole, men hvor roen alligevel sænker sig, og man kan se på stjerner i æbletræets top uden forstyrrelser.

Det er det sted hvor pejsen i stuen varmer både krop og sjæl når sneen daler udenfor, og hvor der er plads til både trampolin, sprinkler, badebassin og glidebane når solens stråler varmer grundens grønne græs.

Det er der hvor alle føler sig hjemme, og hvor jeg finder ro.

Ps. Nu vi snakker hus-drømme, så hør lige dén her. Den er ALT hvad jeg drømmer om! ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kæreste har ordet // endnu 5 sjove facts om mig