Om jeg altid er enig med Inger Støjberg og resten af Venstrepolitikerne?

VU: Landskonference ’16 og spændende nyheder

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1

For hvad der allerede virker som længe siden, var jeg med resten af Venstres Ungdom til den traditionsrige Landskonference. Først og fremmest består weekenden af interessante oplæg fra prominente folk i Landstingssalen på Christiansborg. Meget aktuelt var temaet flygtningekrisen, og der kom faktisk nogle gode pointer på bordet, som jeg havde tænkt mig at uddybe i et indlæg senere. Dernæst, hvad nok de fleste VU’ere faktisk anser som det primære ved weekenden, består den anden del af konferencen i indkvartering, middag og fest på det lækre Admiral Hotel lørdag aften. Som i kan se var humøret højt.

For det første siger jeg aldrig nej til en weekend i selskab med de bedste VU-folk jeg kender, og for det andet siger jeg bestemt ikke nej til en anledning til at påføre mig de fine klæder, i dette tilfælde en lang en af slagsen. I weekenden har jeg tænkt mig at gøre lidt af det samme, klæde mig fint på og omgive mig med samme kærlige folk, når vi på fredag holder generalforsamling i VU Skanderborg. Uden at røbe for meget, tør jeg godt sige, at det bliver rigtig spændende, men så siger jeg heller ikke mere. Endnu…

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om jeg altid er enig med Inger Støjberg og resten af Venstrepolitikerne?