Dear future me

Outfit til søs

IMG_2554Ligesom sidste år ved samme tid, var jeg i går til Champagnecruise med tilhørende generalforsamling for paraplyorganisationen VU Midtjylland. Det foregår på en af hjejlebådene i Silkeborg og er et par timers sejlads med champagne ad libitum. Deraf navnet.

Sidste år havde jeg iklædt mig denne kjole. Kjolen i år har jeg købt på Erbs lagersalg. Tag forøvrigt lige og følg med på deres facebook hvis i bor i århus området. Der plejer at være et lagersalg ca. hvert halve år nede på havnen i Århus, og jeg har endnu ikke været der, uden at gøre nogle virkelig gode køb. I år blev det altså den fine kjole som desværre er en kollektionsprøve og derfor ikke noget jeg tror man kan få fat i ellers. Tasken er også derfra og faktisk grunden til jeg tog ind til lagersalget i sidste måned da det blev afholdt. Jeg manglede en lille skuldertaske der kunne rumme det mest nødvendige når jeg skulle rende rundt fra det ene studentergilde til det andet, og denne var helt perfekt i størrelsen.

IMG_2591Erbs kjole // Kleopatra ring

IMG_0786
Erbs taske // Sanne Nordahn armbånd

IMG_2592 IMG_2594Billederne er taget af Annika Clemens

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dear future me