Bridget Jones baby

Junior Marketing Consultant, hvem mig?

Jeg havde idag min første arbejdsdag hos ABUS-gruppen nordic A/S. Som Junior Marketing Consultant som det så fint lyder.

Jeg følte mig egentlig også ret fin, eller nærmere helt formel allerede da jeg var til samtale. Det er mit første “voksen-job” og det kan helt sikkert mærkes. Ikke mit første job overhovedet, men da jeg fik mit seneste job i føtex i sin tid, var det ved en standard-seddel afleveret i skranken. I ved, dem der man bare printer an mas og deler ud med stor forhåbning. Selvom jeg var der i mange år, og endte med at følte mig meget voksen, som til tider ansvarlig for afdelingen osv. – så tæller det ikke rigtigt, vel?

IMG_6412

Allerede til samtalen hos ABUS blev jeg givet forskellige opgaver, hvor jeg både skulle definere mig selv som arbejdskraft og lave en prøve på noget af det arbejdet kommer til at bestå i. Jeg var ærligt lidt høj over, allerede dengang, hvor fedt det føltes at træde ind på det “voksne arbejdsmarked”, selvom det kun er et studiejob.

Jeg kommer til at skulle sidde med det meste af deres hjemmeside. Den står over for en større make-over og det er her jeg skal på banen. Efter dagens introduktion til det ene og det andet er jeg virkelig træt og overloadet med indtryk, men jeg glæder mig uden tvivl til at komme igang og ikke mindst til at få føling med marketing og kommunikation i praksis… Jeg kunne allerede drage mange referencer idag, til hvad jeg har lært i løbet af den seneste tid på studiet, og det var virkelig en øjenåbner. Ikke nok med, at jeg ved hvad der bliver snakket om, så har jeg sørme også lært det på lige godt en måned. Længere har jeg nærmest ikke gået i skole. Og det er virkelig fedt at opleve. En gang imellem kan man jo godt blive lidt i tvivl. Sådan om det hele hænger fast, i ved.

Læs også: Spiller vi spillet eller går vi i skole?

Ingen tvivl om, at jeg er landet på den rette hylde i faget her. Både på mit studie og forhåbentlig med arbejdet hos ABUS. Det er ikke mindst en teaser om det arbejdsliv der venter mig om 3,5 år som færdiguddannet, og det kan jeg SLET ikke vente på…

Læs også: Vejen gennem nåleøjet (for at finde ud af hvad jeg læser)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bridget Jones baby