Kvote 2 guide #3 - Eksempel på CV

Uglen og papegøjen – og en rabatkode

For efterhånden lang tid siden læste jeg den her lille stresstype-oversigt. Og jeg har sjældent læst noget så rammende. Selv jobforslagene passer perfekt.
Femina inddelte i oversigten mennesket i 4 fugle. Lidt sjovt, men virkelig også passende. Jeg sendte den straks til min kæreste, fordi jeg heller aldrig havde læst noget der passede bedre på ham end den lille beskrivelse af uglen. Og han måtte blankt erkende at det næsten var lidt uhyggeligt.

fullsizeoutput_238e

Måske rammer den ikke dig helt så godt som den ramte os, men læs da lige testen. Det kan være du lærer dig selv og dine stressfaktorer bedre at kende. Og ikke mindst også hvordan du skal afstresse.

På baggrund af testen og lidt tilknyttet information om min kæreste og jeg, bl.a. vores øjenfarve, fik jeg en bekendt til at tegne de to fugle. Med vores personlighed om man vil, gav jeg dem til min kæreste i årsdags/indflyttergave. Og de hænger nu fint og markerer hver vores soveplads.

Uglen og papegøjen ❤️

fullsizeoutput_236afullsizeoutput_2369 fullsizeoutput_236bIndlægget indeholder affiliate links

Hvis du også trænger til lidt pynt til væggene eller andet lækkert boliginteriør (Eller lidt tøj/sko nu vi er igang, så har ellos.dk lige nu 20% indtil d. 6 ved brug af koden 355408. Det tror jeg da i hvert fald jeg lige skal have udnyttet…

// I morgen kommer desuden endnu en rabatkode til endnu flere posters. Stay tuned

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvote 2 guide #3 - Eksempel på CV