Vi lyttes ved - Jeg gæster radioen i aften!

Læserfavoritter

head4Foto: Amalie Friis Heinrick

Bloggen får sig en opgradering for tiden. Først og fremmest fordi min søde bloggerkollega Amalie fra Nordic Vogue har taget et skud nye billeder af mig. Det trængte. Men ligeledes har Bloggers Delight hjulpet til, i form af et par nye funktioner på domænet. Den ene funktion er sidebarens populære indlæg. Før har det været en manuel proces for mig, at holde den opdateret og analysere bloggens mest populære indlæg. Den del kan nu klares automatisk, og I får derfor mine læserfavoritter serveret nemt og hurtigt i sidebaren til højre.

Her vil i se, at Kvote 2, kærlighed og kæreste-drilleri scorer højt. Og måske vil der endda være et brugtbart indlæg til dig – eller måske bare noget “sladder” du ikke er catchet op på?

Mine læserfavoritter vil i hvert fald være at finde, up to date, i bloggens sidebar fra nu. Enjoy.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi lyttes ved - Jeg gæster radioen i aften!