Hvorfor bliver vi skilt?

Hvor blev tiden af?

Det var bestemt overhovedet ikke meningen at der skulle gå SÅ lang tid siden sidst, men sådan går det jo nogen gange. Der har været alt for mange ting at skulle tage stilling til den seneste tid, og helt ærligt aner jeg ikke hvor tiden lige pludselig er blevet af i mellemtiden?

Det er starten af oktober, og mit indre ur er stadig først lige nået til midten af august. På fredag er det efterårsferie og så er vi over 1/4 inde i skoleåret… Pludselig er der ikke lang tid til studentertiden til sommer, men hvad vigtigere er, alt det der skal ske inden da! Noget af det kan jeg desværre ikke fortælle endnu, men det er ene store beslutninger og skridt der skal tages. Jeg glæder mig, og har gjort det længe, men jeg begynder også så småt at blive lidt nervøs. Er det nu de rigtige valg jeg træffer? Kender jeg mig selv godt nok til at vide hvad der skal ske?

Kun endnu mere tid vil vise svarene, og heldigvis er det ikke noget vi selv har indflydelse på. Tiden altså. Tænk hvis vi havde, det ville ikke være til at overskue. Skulle tiden gå baglæns, hurtigt, langsomt eller forlæns?

Skærmbillede 2015-10-05 kl. 09.41.11

Én ting er sikkert. 4-årige Katrine på billedet er kun blevet mere sikker på sig selv og sine valg med tiden, og jeg er sikker på, at vi sammen nok skal tage alle de rigtige valg om fremtiden <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor bliver vi skilt?