Efterårets glæder

Somebody out there must be angry

Der må være nogen, derude et sted i cyberspace, der har set sig sur på mig. Min blog har nu for 3. gang været lukket ned grundet spam, og er først efter en hel uge, kommet op igen idag! Endelig…

Version 2

Som kompensation for den manglende blogging i ugen, har jeg leget lidt med en ny header, som i nu kan se i toppen af bloggen 😉
Ellers vender jeg stærkt tilbage inden længe, med updates fra Genéve, nye politiske emner og en spændende reportage…

Jeg har været på uni, i studiepraktik, de sidste 3 dage og må alligevel indrømme, at det er lidt hårdere kost end jeg er vant til fra gymnasiet. 3.g er alt for nemt, så jeg trænger til en aften foran fjernsynet.
Håber jeres bliver fyldt med ene gode film og alt det bedste tilbage i slikskålen <3

1 kommentar

  • […] af spam og hacking og er først kommet op at køre igen nu. Endelig. Og takket være min kæreste. Der må virkelig være nogen der har et horn i siden på mig? haha… Jeg forstår mig ikke på ret meget, men nu krydser jeg virkelig fingre for, at det […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårets glæder