Hvis jeg skulle frede én ting i vores lejlighed

På rejsen for at finde overskud

I bogstaveligste forstand, har jeg tænkt mig at rejse væk. Til Livigno, Italien, med min kæreste og familie. Vi kører i aften.

Jeg glæder mig til ikke at skulle tænke på ret meget mere end hvornår pisterne åbner, og hvad jeg skal spise til frokost. Normalvis toast eller pomfritter. Det tror jeg lige jeg kan overskue.

1929429_69423944892_6550840_nSådan så mine søskende og jeg ud på vores første tur til selvsamme destination…

Det er ikke nogen hemmelighed, at overskud er hvad jeg har mindst af for tiden. Som jeg skrev meget kort om her, er der én jeg bliver nødt til at passe lidt ekstra på for tiden. Det gør jeg uden at tøve, men derfor dræner det stadig for overskud og det er også grunden til mit stadige fravær her fra bloggen.

Jeg håber inderligt at vi begge kan få smidt noget overskud på kontoen på denne ferie, og at tingene i takt med morgentimerne kun bliver lysere her fra. Inden jeg får set mig om, er vi studenter og det gymnasie der pt. synes uendeligt at gennemføre er slut. Jeg tror ikke jeg har glædet mig så meget til noget andet. Det skulle da lige være den første tur ned af pisten.

God påske <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg skulle frede én ting i vores lejlighed