Miniatur Wunderland Hamborg

Hamborg outfit

IMG_0870Vores bukser (lignende her) // H&M bluse (lignende her) // Soaked in luxury læderjakke

Endnu lidt billeder fra vores tur til Hamborg. Denne gang i form af et outfit. Jeg tænker, at jeg vil kreere en “Hamborg på 48 timer”- guide. Fordi det egentlig var hvad vi havde at gøre med, en hel og to halve dage, men alligevel nåede vi at få set os en del omkring. Jeg har allerede blogget lidt om Miniatur Wunderland, som virkelig er et besøg værd.

Jeg bøvler lidt med mit kamera for tiden. Det er som om den virkelig ikke vil tage lys ind, og mine billeder bliver derfor slet ikke så gode og skarpe, som de burde, taget i betragtning af, at det er et spejlrefleks. Jeg tror egentlig primært bare det skyldes, at det efterhånden er gammelt og modellen simpelthen ikke kan leve op til de nyere alternativer, og jeg er faktisk derfor så småt gået igang med at kigge mig om efter et nyt. The struggle er at samme udløbsdato har indfundet sig for både min computer og telefon og begge trænger de virkelig til at blive udskiftet hurtigst muligt. Min prioritering bliver nok computer i første omgang, da jeg satser på at skulle bruge den på drømmestudiet inden længe, men skulle der alligevel sidde nogen derude med et fantastisk råd til et godt kamera til en overkommelig pris. Eller måske, hvem ved, et råd om hvordan jeg optimerer mit canon 500d så smid dem endelig. På forhånd tak!

IMG_0868 IMG_0869

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miniatur Wunderland Hamborg