Distance makes no difference

Kolde fødder

Indlægget er markeret med reklame, fordi støvlerne er delvist sponsoreret af Footway,
men mine meninger og holdninger er som altid, aldrig til salg!

footway-shepherd-varme-støvler-flotte-lammeskind

Der findes den slags, som opstår i kølvandet på en (lidt for) stor beslutning, en forhastet aftale eller en dårlig mavefornemmelse. Eller bare oven på en beslutning fyldt med en MASSE tvivl.

Og så findes der dem, som opstår i kølvandet på et dårligt sko-køb, for meget vand på vejen eller frostvejr, som (igen i år) kom bag på én.

Og som jeg sidder her, er mine fødder kolde af lidt af begge.

Unægtelig er det dog den fysiske varme der nemmest gives, og det er derfor der vi starter. Med en historie om et par varme støvler der lod vente på sig.

Jeg har virkelig ikke lykkedes med at finde et par gode, varme vinterstøvler som samtidig var hverdags-pæne de sidste mange år. Og derfor satte jagten endnu engang ind i år, da kalenderen så småt nærmede sig december, og derved vinterens første officielle dag. Og jeg fandt faktisk et par fine fra Pavement. Det viste sig dog, efter både prøve-skoen og det par jeg faktisk endte med at købe med mig hjem gik i stykker samme sted, ikke at være helt holdbart. Så jeg ledte videre, og fandt en anden model. De blev bestilt på nettet, hvor jeg fandt dem hos miinto til nedsat pris. Men efter en uges ventetid måtte jeg forvirret og skuffet forstå, at ingen af deres decentrale butikker kunne levere mig støvlerne.

Uheld eller dårlig karma, det ved jeg ikke, men da en mail fra footway landede i min indbakke, var jeg lutter øre.

Og her skulle det vise sig, at hverken kvalitet eller service nærmest kunne være bedre.

Først og fremmest er footway.dk en virkelig brugervenlig hjemmeside. Jeg har af uforklarlige årsager aldrig shoppet hos dem online før, men det her er i hvert fald ikke sidste gang. Det første man gør er f.eks. at vælge sin skostørrelse, så du ikke kommer til at sidde der og forelske dig i noget, som ikke kan leveres i din størrelse. Hvor fedt er det lige?
… Og da støvlerne først var valgt og bestilt, gik der lige nøjagtig to dage, før jeg kunne hente dem på min angivne udleveringssted. That i call service!

footway-shepherd-varme-støvler-flotte-lammeskindfootway-shepherd-varme-støvler-flotte-lammeskindfootway-shepherd-varme-støvler-flotte-lammeskind pc097819

Og hvad angår skoene, er der heller ikke en finger at sætte. De er SÅ bløde, og jeg overvejer faktisk, om jeg skulle skaffe mig nogle hjemmesko fra samme mærke. Læder og lammeskind går man vidst aldrig fejl af. Find alle sko og støvler fra mærket Shepherd her

Mon du har mærket til de kolde fødder i år – på den ene eller anden måde? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Distance makes no difference