Samme kjole, samme anledning - 3 år og et par kilo siden // Landskonference 2018

Overvældet overvældelse

Søerne var spejlblanke smukke i København tidligere i dag, da jeg tog en ven og en kaffe under armen i solen. Det trængte der til. For at forsøge at få styr på det hele. I ved, søndage er til for at vende verdenssituationen, og denne søndag var en noget mere overvældende udgave end de fleste.

fullsizeoutput_57d8
Jakke fra And Less // Taske fra Mango

Weekenden stod som sagt på Landskonference med VU. Og det var lidt af det hele. Stort, flot, fantastisk, familiært, og også bare helt vildt overvældende. Med 4 timers søvn, en masse af den ene og den anden mere eller mindre seriøse fuldesnak og lidt dansetin i bagagen var søndagskaffe verdens bedste beslutning. Men også den sværeste. I hvert fald dét kaffen krævede. Endnu et svar.

Det tog også lige et par runder rundt om blokken, et par tårer eller ti, og to af de aller bedste i røret, før verdenssituationen var lidt mere på plads i maven og i følelsesregistret. Det er ikke sådan at være langdistance-kærester for tiden. Eller i det hele taget. Og det er ikke sådan at være tømmermændstræt på en søndag med en overvældet overvældelse i kroppen. Dét kræver samtaler af den lange slags. Og tak for dem. Og for at søndag snart bliver til mandag! ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samme kjole, samme anledning - 3 år og et par kilo siden // Landskonference 2018