Ét år efter - Nytårstag 17/18 // Mine nytårsforsæt og tanker om 2017

Samme kjole, samme anledning – 3 år og et par kilo siden // Landskonference 2018

Som så mange gange før, første weekend i januar, er jeg i morgen på vej afsted mod VU’s landskonference. Første gang jeg var afsted, var i 2015. Og i år har jeg simpelthen tænkt mig at hoppe i den samme kjole som dengang.

fullsizeoutput_5780

Normalt gør jeg mig ikke så meget i det med filtre på billeder, men jeg kunne simpelthen ikke holde ud at se på lille, rødmossede mig. Haha. Hold nu op, hvor er der sket meget på 3 år, både på den ene og den anden konto. Og når jeg i morgen aften tager kjolen på igen, samme sted, samme anledning, bliver det med en del mere overskud, lidt færre kilo på sidebenene og med langt mere selvtillid i bagagen. Jeg er ikke kun blevet mere komfortabel i min krop, men også i min rolle som VU’er, kæreste, veninde, blogger og vel sagtens bare som mig. Og dét er alt andet lige en af de fedeste accessories at iføre sig – hvis man må være så fri – selvtillid.

Og det var jo så ikke engang det, det skulle handle om. Men jeg ved simpelthen ikke noget bedre end at finde gamle billeder frem, og se på, hvor meget der er sket. Jeg elsker at se på både den indre og den ydre udvikling. Det gør glad at se, hvor meget der kan ske af gode sager (måske også på baggrund af et par mindre gode begivenheder) på relativt kort tid. Har jeg ikke ret?

Læs også om min landskonference i 2016 her – og se min vlog fra 2017 her.

Alt andet lige glæder jeg mig til i morgen. Til tre-retters-menu, Anders Fogh Rasmussen på talerstolen, til dans i loungen, og til kæmpe dyner og en drømmeseng. Bare for en enkelt nat. Skål på det – og på en god weekend til jer derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ét år efter - Nytårstag 17/18 // Mine nytårsforsæt og tanker om 2017