Nytår med en enkelt forventning - for første gang længe

Ét år efter – Nytårstag 17/18 // Mine nytårsforsæt og tanker om 2017

nytårstag-spørgsmål-nytårsvideo-tag-nytår17/18-video-vlog-blogger-

Ved nytår var det præcis et år siden, at bloggens første video så dagens lys. Eller i hvert fald denne blog. For der var da også et par videoer tilbage dengang, hvor jeg startede bloggen som udvekslingsstudent (mere om det en anden gang). Men jeg synes det var en passende anledning til at lave en opfølgning.

Se videoen fra for et år siden her: Godt nytår i videoformat!

Og det blev med samme koncept. En nytårsvideo, hvor jeg lægger min makeup, imens jeg filosoferer lidt over året der er gået, og det år vi træder ind i, i form af et klassisk nytårstag. Der er både en snak om nytårsforsæt, hvorfor jeg holdt en pause i mit vægttab, og hvad jeg glæder mig mest til i 2018.

Klik ind forbi min youtube for at se med. Det har været noget af et projekt at få den uploadet, ikke kun fordi jeg ligger syg, men også fordi Imovie har strejket lidt, så det vil betyde en hel masse, hvis I ville give videoen et like, og måske følge med på min kanal.

Jeg er heldigvis snart frisk og på benene igen, så der bliver forhåbentlig ikke alt for stille herinde over den kommende tid. Især taget i betragtning af mit ene nytårsforsæt.

Må i have en rigtig dejlig torsdag – og så har jeg vidst endnu ikke fået sagt godt nytår herinde! ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår med en enkelt forventning - for første gang længe