2017's mest populære indlæg

Nytår med en enkelt forventning – for første gang længe

54c2b0ff-3ee0-4399-b6f3-5377e2d9259c

Jeg glæder mig. For første gang i hundrede år, tør jeg godt. Glæder mig til virkelig godt selskab, lækker mad, rødvin nok til at beruse en halv hær – og selvfølgelig til kransekage, nytårstale og alt det andet der gør det til den dag, det jo er. Årets sidste. Men i virkeligheden glæder jeg mig nok helt banalt fordi det bliver en rigtig god aften, med nogle rigtig gode venner. Ligesom jeg ville have gjort, hvis det var en hvilken som helst lørdag aften med samme setup…

Som jeg nævnte lidt i mit skriv om juleaften, er det der med nytårsforventninger jo lidt en underlig størrelse. Hele verden går rundt og tror, at i aften skal være årets fest. Årets bedste aften. Og allerede der kan man jo godt lidt høre det. Det bliver simpelthen ikke årets bedste aften, hvis man higer sådan efter det. Og præcis derfor tror jeg så mange nytårsforventninger går i vasken. Derfor satte jeg også for mange år mine forventninger til nytår HELT ned. Sidste år holdt jeg faktisk aftenen kun min kæreste og jeg, fordi vi ikke kunne overskue det store pres på netop denne aften. Og det var en ganske god aften. Bare mig og ham. Sådan som vi var så mange andre aftener, bare med lidt ekstra fancy mad og et glas champagne.

Hvad med om vi istedet bare drømte om en god aften. En helt almindelig god aften til at runde et forhåbentlig godt år af. Og så kunne det jo være vi var heldige, at det af den grund blev ret meget bedre end bare godt. Fordi det alt andet lige er nemmere at overgå de små forventninger end de større.

Med forventninger kommer pres. Og derfor er min eneste forventning til i aften bare, at jeg kommer til at hygge mig. Og det tør jeg godt tro på, at jeg gør. Får en dejlig nytårsaften. Med mikroforventinger, men med latter og god mad. Og som jeg skrev for to år siden, så har jeg altid troet lidt på, at dem man starter året med, er dem man fylder året ud med. Hvis det er tilfældet, bliver jeg bestemt kun endnu gladere. ❤️

Den helt store walk down memory lane for 2017 venter endnu. Jeg vil nemlig gerne lave en året efter video. Fordi det i dag er ét år siden, at jeg delte denne video. Men indtil da er der vidst kun at sige.

Tak for 2017. Tak for jer, og fordi i stadig læser med. Rigtig godt nytår! ✨

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017's mest populære indlæg