Nu som rigtig voksen

Dear future me

I vores aller sidste dansk time i gymnasiet for en måneds tid siden, bad vores lærer os skrive et brev. Det skulle være et brev til os selv om 10 år, som hun ville sørge for vi fik til en reunion til den tid. Jeg var virkelig hooked, og elskede ideen om, om 10 år, at sidde med selvsamme brev i hånden.

Jeg fortalte mig selv om de drømme jeg har nu, overvejede om de om 10 år mon er opfyldt? Jeg filosoferede over hvor jeg mon boede, og skrev samtidig ned hvor jeg lige nu kunne forestille mig, at være bosat om 10 år. Det samme gjorde med job og børn. Dem tror jeg godt jeg kan love der vil være nogen af om 10 år, men hvem ved hvad der kan ske.

Jeg synes virkelig ikke der er noget mere motiverende, end ens egne drømme og mål og derfor tror jeg også virkelig, at det er noget der kan sætte skub i én, hvis man føler at man er ved at skuffe sig selv. Jeg huskede 29-årig Katrine i brevet på, at den dengang 19-årig Katrine ville ønske for fremtids-Katrine, at hun nød det. Nød det voksenliv som jeg så længe har glædet mig til at leve med hus, mand, børn og karriere. Uanset hvordan det ender med at se ud, så håber jeg, at jeg vil elske og nyde det, lige så meget som jeg idag ser frem til det <3

Hvis du selv har fået lyst til at skrive sådan et brev, måske for at holde dig selv motiveret, eller blot for at ønske dig selv tillykke med fødselsdagen, så findes der faktisk en side der kan gøre det for dig. Jeg mindes at jeg gjorde det som lille, men har desværre skiftet mail siden, så det skal man lige være opmærksom på måske. Ellers mister man i hvert fald alle sine egne guldkorn.
Siden hedder futureme.org, og hjælper dig helt basalt med at sende dig selv en mail, til den ønskede dato ud i fremtiden. Du bestemmer selv emne og formål.

Jeg er fan!

IMG_0026

Nutids-mig prøver at nyde de sidste dage med studentergilder og hue på hovedet, det tror jeg nemlig fremtids-Katrine vil sætte pris på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som rigtig voksen