Tid der flyver

Hvorfor blogge?

Engang imellem forestiller jeg mig, at det kan være svært for folk at forstå, hvorfor man skulle have lyst til at være blogger. Eller faktisk så ved jeg, at folk til tider tænker sådan. Engang imellem mig selv inklusiv.

For mange bloggeres vedkomne må jeg indrømme at jeg også kan være i tvivl om, hvad der driver værket.

Det jeg blot håber er, at det skinner igennem hos mig. At mine ord er hvad der får folk til at forstå, hvorfor jeg elsker at blogge.

Jeg elsker at skrive!

IMG_9960

For mig er det ren meditation. Eller det kan det i hvert fald være. Det er det, når jeg selv bestemmer udgangspunktet og udfaldet, og når jeg lader mine tanker og følelser bane vejen.

Jeg kan huske hvordan jeg hele min gymnasietid så frem til slutningen af 3.g, hvor vi endelig skulle begive os i essay-genren. Ingen regler og bestemmelser, men bare mine egne forhold og indtryk der skulle danne rammen om nogle essayistiske genretræk og ordvalg. De bedste af slagsen.

Det samme gælder lidt når jeg blogger. Ingen har lov til at bestemme, hverken over mine ord eller mine emner. Og så giver det mig bare noget helt særligt, at sætte ord på følelser.

Engang imellem er det først som ordene kommer ned på “papiret”, at jeg indser, at de er rigtige, eller at det er sådan jeg har det. Mine fingre og deres skriblerier hjælper mig ganske enkelt med at holde styr på, forstå og ikke mindst indse mine tanker og dybeste følelser. Og engang imellem oplever jeg, at ordene simpelthen kan sætte tårer igang. Det gjorde de f.eks. her. Fordi mine følelser først idet de bliver til ord, bliver virkelige. Til at forstå. Det er når jeg skriver uden at vide hvad det skal ende med, at jeg ender der hvor det giver aller mest mening.

Hvorfor jeg så har valgt at udgive mine skriverier, og ikke bare gemme dem i dagbogen, er helt sikkert fordi, jeg håber at kunne sætte de samme følelser, tanker, spørgsmål og gøremål igang et andet sted end blot hos mig selv. Og så gør det jo heller ikke noget at vide, at folk læser med, og at få så mange kommentarer og respons som jeg er så heldig at få. Det gør kun min lyst til at skrive endnu stærkere.

Af hjertet tak til jer der læser med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid der flyver