Billeder i aldrig så // #notsoinstaworthy

På fødselsdagstur med bambi og Henri

I går fyldte jeg 21 år. Og som altid når den dag oprinder, var vi på fødselsdagstur. Eller dvs. jeg tror faktisk den blev droppet sidste år, til fordel for noget studentergilde/fødselsdagsfejring under ét. Men ellers er det lidt af en gammel tradition.

Og i går ikke anderledes. Min kæreste havde kigget lidt på vejrudsigten, og egentlig satser på en indendørs aktivitet, men da vi efterhånden var stået op, viste vejrudsigten ikke længere tegn på regn, og vi besluttede at holde os til plan A.

img_2196

Det indebar en tur ind fordi Dronningens sommerresidens og se gardernes vagtskifte samt forbi dyrehaven og fodre de søde dådyr. Måske fulgte du med på min instastory? (@katrineiml)

Jeg fik både vinket til Prins Henrik der hjemkom i sin kronebil, og var nær blevet væltet af en stor flok “bambier”. Men hvor var det fint, og helt perfekt. Og da den sidste gulerod var revet ud af hånden på mig, mærkede jeg den første dråbe, og vi besluttede at runde Bruuns galleri til en gang frokost inden min mor og svigermor kom forbi til kaffe senere på dagen.

Det blev stille og roligt, mest af alt fordi jeg har eksamen i dag. Men i aften kommer et par gode venner forbi og hjælper mig med at fejre ferie og fødselsdag, og dét glæder jeg mig til. Desuden har jeg filmet lidt fra både fødselsdagsgæster i søndags, min dag i går og kommer også til det i dag, så inden længe vil der komme en lille 3 x fødselsdagsvideo.

Vi ses på den anden side. Om 2 timer har jeg sku sommerferie. Wish me luck!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder i aldrig så // #notsoinstaworthy