Ting bliver bedre, når man arbejder med dem. Heldigvis

Vi lyttes ved – Jeg gæster radioen i aften!

fullsizeoutput_52e2

Normalt befinder jeg mig bedst i det skrevne medie. Det har jeg immervæk gjort en god håndfuld år. Men jeg har nu alligevel altid været glad ved også videoformatet og ikke mindst haft en interesse i radio/lyd/podcast verdenen. Jeg vil gå så langt som til at sige, at jeg faktisk ofte har drømt om at hoste mit eget radioprogram og ligeledes drømmer temmelig stort om at blive kendt nok til at gæste Mads og Monopolet.

Det der med stemmer og intet andet, det kan altså noget.

Og i dag får jeg altså chancen. Forhåbentlig første gang af mange. Idet jeg i aften for første gang gæster Barometeret på P3 som en del af deres ungdomspanel. Jeg kalder det Mads og Monopolet light.

Her kastes hver søndag et nyt emne på banen, og forskellige deltagere fra panelet gæster studiet for at dele deres tanker og erfaringer med selvsamme. Og i aften skal vi tale om kærlighed og forelskelse. Helt ærligt, kunne I finde et mere passende emne til min debut?

Jeg glæder mig til at teste om jeg rent faktisk også kan bære radioformatet, når det kommer til stykket. Og jeg håber, at i vil hjælpe mig godt på vej. Tænd for radioen (P3) i aften fra kl. 20 – og endnu vigtigere fra kl. ca. 23 hvor panelet går på, og lyt med. Det vil varme mig at vide, at I er derude til at lytte og støtte! ❤️

Lyttes vi ved? 

Ps. programmet kan også findes som podcast efterfølgende, hvis du ligesom jeg ikke er den største natteravn. Jeg er blevet lovet store mængder kaffe. Håber det kan holde mig skarp og vågen på dén tid af døgnet, hvor jeg normalt ville være langt væk i drømmeland. Og så på en søndag. pyh.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting bliver bedre, når man arbejder med dem. Heldigvis