Lidt om lange kjoler, investeringer og barnlig kærlighed

Potentiel livsnødvenig nødinfo

I kraft af mit job som kundeservicemedarbejder, sker det ikke sjældent at alskens telefoner bliver glemt, mellem både grøntsager og tørvarer. Rigtig mange opdager det heldigvis hurtigt, og kommer løbende tilbage, men det sker også at telefoner får lov at ligge i flere dage, fordi kunderne ikke ved hvor de skal lede, eller hvor de har glemt den.

Og det er her mit tip kommer ind i billedet…
Apple har nemlig været så søde at løse problemet for os – og i virkeligheden endnu vigtigere, også løsningen for de fremmede der oplever at en person f.eks. falder om på gaden, og gerne vil have mulighed for at kontakte vedkommendes pårørende (eller kende deres blodtype etc.).  De har nemlig lavet en app.

Appen hedder Sundhed, og ligger som en af de ellers ret irriterende, irrelevante apps der ikke kan slettes på din Iphone-startside. 06

Her kan man udfylde forskellige personlige oplysninger: blodtype, stillingtagen til organdonation, højde, vægt og i mit arbejdseksempels øjemed; kontaktoplysninger på pårørende.

Sundhed-app

Appen ser således ud, når du går ind på den, og du skal HUSKE at vinge af, så man kan finde appen på en låst telefon som på billederne nedenfor:

9906209-skrm19906212-skrm2

Ved at trykke *Nødinfo, kan du se alle nedskrevne oplysninger, og ringe direkte op til de pårørendes telefonnumre. SÅ smart!

Alt dette betyder i praksis at jeg/du eller en hvilken som helst anden, har mulighed for at tjekke nødinfo for nummeret på en mor, far eller ægtefælle og på den måde ringe telefonejerens pårørende op. Og det altså også selv om telefonen er låst med kode. Både i tilfælde af en mistet telefon, men potentiet også i en livsfarlig situation hvor en pårørendes kontakt kan være altafgørende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om lange kjoler, investeringer og barnlig kærlighed