Who's counting?

Endnu en mærkedag og musik til ventetiden

I går hjalp min familie til med at fejre mærkedage. Det var nemlig min morfars 80 års fødselsdag, hvis han altså havde levet, og hele familien mødtes derfor til lidt frokost, en gåtur og afsluttende lækkert kagebord.

Jeg stødte til efter frokosten, da arbejdet holdte på mig, men udover den lækre mad jeg gik glip af, så var togturen god for mig. Jeg er altid vild med at færdes på egen hånd, især i offentlig transport. Det giver mig lige et par minutter til at være helt mig selv og tænke tankerne til ende.

Faktisk er jeg også af den overbevisning, at man shopper bedst alene. Altså forstå mig ret, det er selvfølgelig hyggeligt med en veninde ved hånden, men hvis jeg har sat mig noget i hovedet eller har brug for god tid til at finde noget bestemt, så er jeg bedst til at gøre det alene. Så behøver hverken jeg selv eller andre vente på nogen.

PicMonkey CollageLæderjakke for Soaked in Luxury (Outfit her og her) // Bluse fra Mango

Musikken i ørene er måske den her, men kunne ligesåvel være den her.

Idag spille den her, og dagen går med alt det jeg ville ønske jeg havde lavet i løbet af ugen, og mere til…. arbejde, afleveringer, lektier, oprydning, forberedelse, løbetur osv osv. Hvis i spørger mig, så er søndage istedet ment til at tilbringes præcis som i citatet ovenfor og så helst gerne “by your side” som Sam Smith synger. Men på den anden side, så gad man jo egentlig godt være en af dem der lige har gennemført Copenhagen halvmarathon.

Søndag er et underligt koncept. Mandag lige så.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Who's counting?