New years eve

Hausfrau-game on point

Det har virkelig været noget af et projekt at komme igang efter ferien (også taget i betragtning af SRP tiden før jul, der bare har fået det til at føles som en måneds lang ferie), men selvom det kun er onsdag i dag, synes jeg mit overskud er langt større end det “burde” være. Ingen tvivl om, at det er fordi jeg til forskel fra før ferien nu sidder i min egen lejlighed.
Jeg står op første gang vækkeuret ringer, laver kaffe, smører madpakker og tager mig god tid, og når det er mørkt tænder jeg stearinlys, vasker tøj og bager pizzasnegle. Det er simpelthen utroligt hvad 60 kvm af mine egne (heldigvis til deling med min kæreste), kan gøre for humøret…

Selvom det hele stadig er en form for halvfærdigt, uden spisebord og sofa og med ikeadimser overalt på gulvet, der stadig mangler en plads, så er jeg vild med det. “husmor” jobbet er lige noget for mig!

Skærmbillede 2016-01-06 kl. 21.41.53

Pizzasneglene er som udgangspunkt lavet ud fra denne opskrift – men jeg er virkelig dårlig til at holde mig til opskrifter, så der kom både lidt hvidløg, oregano, cocktailpølser m.m. til undervejs.

Jeg håber i er med på lidt opskrifter, huslige DIY’s og mere boliginspiration på bloggen fremover <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New years eve