Ting københavnere gør

Sæsonens 3 kjoler // Studenterkjole

Så nåede vi til tredje og sidste kjole for sæsonens højtider. Hvis man ikke lige tæller bryllupper, barnedåb og alt muligt andet med der selvfølgelig også kræver en lækker kjole. Om ikke andet, her kommer altså lidt tips og tricks til at finde den rette studenterkjole.

Og som indlæggene med gallakjole og konfirmationskjole, starter vi lige med et lille tilbageblik på min egen. Eller egne nærmere. Jeg havde nemlig én kjole på på dagen jeg blev student, og en anden på til vores dimission og mit studentergilde som samtidig blev holdt på min 20 års fødselsdag.

studenterkjole

Den første kjole jeg havde på var egentlig bare en billig én fra føtex, men jeg synes den passede perfekt til formålet, jeg havde nemlig lyst til at “gemme” min indkøbte studenterkjole til dimissionen, og studentergildet ikke mindst. Dén kjole havde jeg i foråret købt fra MbyM. Jeg var (eller er stadig velsagtens) vild med det lidt victorianske look med høj hals og blonder. Ryggen er samtidig åben. Jeg har desværre ikke kunne opstøve den på nettet længere (denne kjole minder dog meget om i snittet), men nedenfor er der (ligesom ved gallakjolen og konfirmationskjolen) lidt alternativer og inspiration.

studenterkjole-inspi

Nr. 1 kan findes her // nr. 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her //
7 her // 8 her // 9 her // 10 her // 11 her // 12 her // 13 her // 14 her //
15 her // 16 her // 17 her / 18 her // 19 her // 20 her 

Alle markeret med rød er lige nu med op til 55% tilbud

Jeg synes ikke nødvendigvis en studenterkjole skal være hvid. Faktisk snakkede min kusine og jeg lidt om, at hendes bordeaux kjole fra billederne til venstre, havde været oplagte også. Det samme med den rette farve blå selvfølgelig. Det er meget en smagssag, men til dimission var der da ingen tvivl om, at folk primært var i hvidt. 
Læs også om min gallakjole og konfirmationskjole, og find inspiration til begge (her og her).

Jeg er simpelthen så vild med nr. 2, at jeg overvejer at klikke den hjem, måske også nr. 18… Jeg synes også virkelig nr. 11 er smuk, men jeg tror ikke liige det er hvide kjoler jeg mangler i skabet. Gid man kunne blive student igen var?

// Og HUSK så lige, at der stadig er 20% at finde på ASOS i indlægget her

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting københavnere gør