Familie og kærlighed for et skilsmissebarn

About last time

Så gik der efterhånden et par uger… Med uinspirerende tanker og alt for meget lallen rundt og venten. I virkeligheden har tiden faktisk været ganske begivenhedsrig, og jeg har i skrivende stund netop mødt mit studie med alt hvad det indebærer af studiegrupper, tutorer og game-lege. I morgen fortsætter vi, og på torsdag starter vi helt fra bunden med bøger, logins og velkomster.

Læs også: Vejen gennem nåleøjet. 

Jeg har tilmed også scoret mig noget der tangerer til verdens fedeste studiejob. Og efterhånden er der da heller ikke meget mere at brokke sig over, men jeg må sige, at jeg virkelig én gang for alle har afskrevet ideen om nogensinde at blive hjemmegående. Og den tanke har jeg faktisk ellers leget med et par gange.
Jeg er simpelthen ved at blive skør over bare at sidde herhjemme og vente på, at mit studie, ligeså vel som min kærestes gjorde for snart 1,5 uge siden, går igang. Jeg burde være helt vildt produktiv, men faktum er bare, at jeg er totalt rastløs og trænger til snart at komme igang igen med fuld drøn på alle parametre, efter en sommerferie der om nogen har været både lang og afslappende.

BeFunky Collage

Men hvad har jeg så rent faktisk, fået de sidste par uger til at gå med, efter venner og veninder og familie startede både skole, job og udlandsrejser?

  • Jeg har været morgenfrisk hele to gange, med VU’s nyeste flyer, til uddeling på Skanderborgs ungdomsuddannelser.
  • Jeg har været på søndagstur med svigerfamilien til Moesgård museum. Helt objektivt set, med alt for mange tømmermænd… Puhh
  • Været til Kulturmøde på Mors i den gode sags tjeneste for demokratiet (og for Skanderborg kommunes biblioteker) – Selvom stedet var super fedt, og jeg var vild med konceptet, fik den to timer lange køretur både ud og hjem ikke heeelt sit udbytte. Desværre.
  • Har fuldstændig (og helt apropos) skam-elsket, det nye store serie-hit fra Norge, SKAM.
  • Jeg har hentet lille, men MEGET stor, lillesøster fra skolen. Uha det var stort.
  • Været på lækkert lille retreat i Blokhus med veninde og både spa, badeland og vesterhavet <3
  • Forsøgt at være god ved mig selv med sund og lækker morgenmad samt en masse træning og løbeture. Satser på den bliver markant sværere at holde allerede liige om lidt når kalenderen ruller igen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie og kærlighed for et skilsmissebarn