Diamonds are a girl's best friend // Love tag

Søndag, du ved

Jeg har holdt weekend. Den slags weekend der egentlig kalder på endnu en. Én med alt for lidt søvn og lidt for mange procenter. Men heldigvis med smil på læben. Så går det hele nok.

Og her sidder jeg så i sofaen med genudsendelse af fredagens x-faktor finale og prøver at samle weekendens tanker. Samle det sammen der i morgen skal blive til en ny uge og få sat det i system der endnu mangler.

Samvittigheden om det jeg endnu mangler at lave på arbejdet, og de indlæg jeg i weekenden har forsømt rumsterer. Men når det denne gang handler om manglen på tid og ikke på hverken ideer, materiale eller lyst virker det positivt. Jeg har så mange noter lignende der en dag skal blive til indlæg, og mon ikke det nok skal lykkes inden længe. Og videoer. Videoer er der også en masse på vej af.

fullsizeoutput_28d5

Om blot 4 studiedage venter der en uges ferie, og som svar på min kusines forspørgsel om en dag til hygge, nu hun var hjemme i jylland over påsken, svarede jeg, at jeg egentlig ikke havde mange planer. Det var løgn skulle det vise sig. Jeg har faktisk næsten lidt for mange planer og små-projekter skrevet i kalenderen. Men sådan er det med mig. Jeg har planer også når jeg ikke har det.

Læs også min kusines indlæg om hendes rejse i Indien 

Hurtigt blev Amalie og dog også enige om, at rastløsheden ellers hurtigt vil have overtaget os. Vi har det bedst når vi holder os igang. Haha.

Og hermed. Jeg er på vej til aftensmad hos svigerfamilien og skal lige have skrevet de sidste punktummer rundt omkring i de åbne faner og projekter på computeren. B.la. er jeg ved at planlægge indkøb til den kostplan Mayadroem har lagt til mig. Planen er at starte i morgen.

Mandag, du ved. Ny start. Som altid.

PS. Jeg har også lige lagt en ordre fra asos.com, nu mens der stadig er 20% – find koden her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Diamonds are a girl's best friend // Love tag