Homebound

Smart i en fart // Rygsæk fra Birkmond

p8140775 p8140777
Indlægget er markeret som reklame, fordi tasken er en gave fra Birkmond

Jeg har nok altid haft et lidt specielt forhold til tasker. Måske fordi jeg det meste af mit liv har boet i en taske. Måske fordi det er en hver kvindes guilty pleasure. Jeg skal ikke kunne sige det. I hvert fald har jeg nok af dem i skabet, og føler alligevel aldrig, at mit behov er opfyldt. I ved. Der mangler altid en størrelse eller farve til samlingen.

Om ikke andet har mit forhold til skoletasker siden jeg var i Frankrig været meget “parisisk” om man vil. En upraktisk dametaske over skulderen fordi det bare er trés chich.

Jeg husker så tydeligt den første dag i Lycée (fransk gymnasium) med min eastpack på ryggen. Det blev kun til den ene dag, for jeg skulle da ikke være den eneste med rygsæk, når alle andre rendte med den ene smarte skuldertaske efter den anden.

Og sådan gik det til, ikke kun, at min taskestil, men nok også min hang til kontor-tøj, parisisk mode og sofistikeret stil blomstrede…

Men jeg sprang nu alligevel på, da jeg blev tilbudt at teste en lækker rygsæk til den nye praktik/københavner-tilværelse. En smart én vel at mærke. Og med mine små cykelture fra frem og tilbage til s-toget og det bøvl det er at have selv samme med sig i s-toget, skulle det vise sig at være en kærkommen ven.

Mød min rygsæk (og dens familie) her

Engang imellem byttes den ud af min flotte håndlavede Marokko taske, men lige så ofte er den med mig. Én ting er sikkert. Mod Jylland er den allerede min tro følgesvend, og kommer til at være det – tør jeg godt love – resten af mit pendlerliv. Jeg besluttede mig allerede for inden jeg flyttede, at jeg ikke gad “flytte” frem og tilbage hver weekend. Ingen toilettaske og weekendkuffert, bare min computer og de essentials, man ikke sådan lige kan undvære eller skaffe en kopi af. Og det er simpelthen så dejligt, bare at kunne nøjes med min rygsæk. Nok er den tæt pakket – jeg har aldrig lært at begrænse mig – men den er trods alt ikke større end, at den stadig er super handy.

Det er alt for smart med computerrummet bagpå, det store midterrum, de små foran, det lækre design og bløde læder, men vigtigst af alt dens egenskab som rygsæk. Jeg er trods alt stadig kun en forvirret jyde der stadig ikke fatter, hvor mange mennesker s-togs perronen kan rumme fredag kl. 15.30. Det bliver bare ikke nemmere at snige sig gennem mængden, end med bagagen på ryggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homebound