Rejsevlog fra Marrakech og spændende nyheder

Launching today…

LOOKLAB!

Det var ikke hele hemmeligheden, at jeg i oktober kunne afsløre mit begyndende virke som professionel blogger hos Bloggers Delight. Det var nemlig en del af noget større. Eller mindre om man vil. Bloggers Delight lancerer nemlig i dag deres nyeste bloggernetværk, Looklab.

Looklab kommer til at bestå af mig og 18 andre unge bloggere, og vi har ikke meget andet til fælles end netop det. Vores ungdom. Og det er den der både skal udtrykkes og forhåbentlig bære os frem i blogverdenen, så også de unge læsere får lyst til at læse med!

16113351_1441848955849052_2859737764200638194_o

Jeg håber i hvert fald, at du vil læse og følge med. Primært her på domænet, men måske også tjekke de andre ud i topbaren, på looklab.dk eller på @looklabdk på instagram.

En af de følgende dage tænker jeg at dele lidt facts om mig selv, så også de nyeste læsere kan lære mig bedre at kende. Indtil videre kan i underholde jer med et par ting eller to om mig, som jeg bestemt hverken synes er særlig flatterende eller imponerende, nemlig mine dårligste vaner og egenskaber her og her. Og ellers skulle de vigtigste informationer være at finde her.

// Husk og følg med på min facebook her!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsevlog fra Marrakech og spændende nyheder