Sæsonens 3 kjoler // Konfirmationskjole

Weekend-getaway // for maven, sjælen og kærligheden

kbhtur

På fredag har jeg inviteret min kæreste med en tur til København. Det faldt sammen med en fridag på mit studie på fredag hvor jeg kunne udnytte chancen for at tage over og besøge mit kommende praktiksted. Og så kunne vi lige så godt gøre en weekend ud af det.

Jeg har planlagt lidt af hvert. Primært er det nogle kulturelle oplevelser og noget lækkert mad, der står på programmet. Og hygge og afslapning. Det trænger jeg SÅ meget til. Jeg har virkelig svært ved at få enderne til at nå sammen for tiden, og føler lidt at jeg bare kører på rutinen. Den dårlige af slagsen for rutinen kan også være godt. Det er som om der ikke rigtigt er noget der får mig op i gear. Til gengæld håber jeg weekenden her kan gøre det modsatte, gøre mig totalt afslappet og nede i gear. Og fylde mig med lidt overskud.

Vi er alt for dårlige til at få planlagt de her små weekendture eller i virkeligheden bare aftener/eftermiddage. Jeg læste en gang, at man skulle sætte en aften af om ugen, en weekend af om måneden og en uge af om året til kærligheden. Til at dyrke den, have tid til den og alt det der. Dét tror jeg lige vi skal oppe os lidt på. Starting from today. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme lidt væk fra hverdagen. Selvom det ‘bare’ er en tur over storebælt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæsonens 3 kjoler // Konfirmationskjole